Handle nå og betal etter levering!

Litt om Klarna Faktura

Når du betaler hos Koselys via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger ikke oppgi kortinformasjon, og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Du må taste inn ditt personnummer ved bestilling med Klarna, så ha dette klart når du bestiller.
– Få varen hjem før du betaler
– Faktura medfølger i hver forsendelse med forfallsdato.
– Betalingstid – 14 dager
– Du trenger ikke å oppgi kortinformasjon
– 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven
– Last ned fakturaene dine fra klarna.no
– Mulighet for delbetalinger
– Et gebyr på 50 kroner kommer i tillegg til varen(e) sin kostnad og dette fremkommer klart og tydelig i ordrebekreftelsen som du mottar etter kjøp i nettbutikken.

Bruk av Klarna Faktura

Hvis betalingen uteblir, legges det til en påminnelsesavgift på kr. 60,- og en forsinkelsesrente på 8.50%. Ved kjøpet foretas det en mikroopplysning for at vi skal vite at du er du. De personlige opplysningene dine behandles i henhold til personopplysningsloven. Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er på 22 % hvilket motsvarer en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr og du kommer ha 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder.

Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Litt om Klarna Konto – Delbetale fra 95 kr per måned

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.
Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker Klarna samarbeider med.
– Få varen hjem før du betaler
– Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
– Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
– Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
– Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
– Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
– Du kan når som helst betale hele beløpet
– 0 kr i startavgift og årsrente på 22%

Av og til er det fint å kunne betale i eget tempo. Derfor kan du som handler med Klarna alltid velge å delbetale kjøpet ditt. Det eneste du trenger å gjøre, er å betale inn en lavere sum enn totalbeløpet for at kjøpet ditt automatisk skal gjøres om til en delbetaling (Klarna konto). I tillegg til at du da samler alle delbetalingskjøp på en faktura, velger du selv hvordan du ønsker å betale. Enten alt på en gang, eller litt hver måned.

Mer informasjon om Klarna

FAQ og vanlige spørsmål
Spør Klarna kundeservice
Allmenne vilkår fra Klarna finner du her!
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her
www.klarna.no – Klarna AB, organisasjonsnummer SE556737-0431

Klarna Telefonsupport: 21 01 89 91
– Klarna telefonsupport er åpen mellom klokken 0800 og 1700 alle dager utenom lørdag/søndag (Stengt). 

Falske bestillinger, svindel m.v.
Alle falske bestillinger, forsøk på svindel eller bedrageri, eller andre handlinger som er i strid med gjeldende lovverk, vil bli politianmeldt.

Benytter du VIPPS som betalingsmåte hos Koselys.no, vil betalingen bli behandlet av Vipps som er en sikker elektronisk betalingspartner. Betalingssiden er sikret med SSL og alle detaljer er kryptert. Vi deler kun mobilnummer med Vipps, se for øvrig Vipps’ personvernerklæring.