Kyocera

Redusere bedriftens kostnader med en av de laveste totale eieromkostninger (TCO) klassen, øk produktiviteten med raske utskriftstider, nyutviklede kontrollpaneler og enkel utskifting av toner mens du reduserer karbonavtrykket. Uansett hva slags virksomhet du har, kan du stole på KYOCERA Document Solutions.

Den nyeste serien av ECOSYS-skrivere og multifunksjonsenheter (MFPer) gir deg utmerket utskriftskvalitet og fleksible arbeidsmiljøer via enkel Wi-Fi-tilkobling, inkludert peer-to-peer-tilkobling og omfattende mobiltilkobling.

Bærekraftig design med lav miljøpåvirkning og det unike konseptet "kun toner" utviklet av KYOCERA betyr at du kun erstatter toneren du bruker og ikke utskriftstrommene i skriverens levetid. Miljøinnovasjonen har gått et skritt videre med integrerte tonerkassetter, noe som eliminerer behovet for en wastetoner. Med drastisk redusert energiforbruk sparer du penger fordi det typiske strømforbruket (TEC) reduseres med opptil 58%.

I en ECOSYS-skriver får du en høy oppløsning i en kompakt enhet, og den fantastiske 1200 dpi fargekvaliteten er rask, fleksibel, skalerbar og praktisk talt vedlikeholdsfri, med en levetid på ca. 100.000 sider. Med sin plassbesparende design er ECOSYS-serien en robust og bærekraftig løsning for både din travle arbeidsplass eller hjemmekontor, og passer enkelt inn i landskapet ditt.

Laserskrivere mono multifunksjon

ECOSYS M2040dn A4 mono MFP laser

kr 9.243 ,- inkl. mva

Laserskrivere mono multifunksjon

ECOSYS M3145dn A4 mono MFP laser

kr 15.193 ,- inkl. mva