Vi presenterer spennende nyheter fra Japanske ZIG, i form av fantastisk fine akvarell-sett og kunstnerpenner, både til skjønnskrift og illustrasjoner.

GANSAI TAMBI
Fantastisk håndlagede akvarellfarger med vannbasert pigment som gir et glansfullt resultat og som leveres vakkert pakket i en elegant eske. Passer både for den proffesjonelle kunstneren og hobbykunstneren, og kan med fordel brukes til tegninger og illustrasjoner.

BIMOJI FUDE PEN
Meget behagelig penselpenn med gummigrep – perfekt til å skrive fine tegn med! Spissen er meget fleksibel, noe som gjør resultatet nøyaktig slik det var ment. Vannbasert pigment blekk, som er veldig godt egnet for illustrasjoner av alle slag.
En klar favoritt i pennesamlingen! Slitesterkt filtspiss (XT5 har ekte nylonstrå) i flere forskjellige størrelser. Blekket er vannfast når det har tørket.

CARTOONIST
Påfyllbar penselpenn med ekte nylonstrå. Det myke nylonstrået på penselspissen gir muligheten til å lage i både tykke og tynne linjer med samme penselstrøk. Dette gjør penselpennen til et utmerket valg for både mangategning og lettering og kalligrafi.
Påfyllbar med Cartoonist Brush Pen refill, og veldig enkel å fylle på!

Legg igjen en kommentar