HP originaltilbehør er garantert mer pålitelig enn alternative produkter. Billige blekkpatroner og tonerkassetter kan bety dårlige utskrifter og i verste fall skade skriveren! Bare med HPs originalt tilbehør bidra til å sikre profesjonelle utskrifter – hver gang!

Det er ingen tilsvarende erstatning for originale HP-blekket og toner. Finter, etterfylte eller resirkulerte patroner kommer ikke i nærheten av HPs velkjente kvalitet, og kan på sikt bety større kostnader enn besparelser kan trekke inn.

Enestående verdi

Originale HP-patroner tilby en lavere utskriftskostnad. Falske kassetter gir dårlig print, bremser ned produktiviteten fordi du må skrive ut på nytt – og dermed er ikke spart noe. Få et resultat som holder med originale HP-kassetter.

Excepsjonel kvalitet

Originale HP-patroner skaper forutsetninger for rask og effektiv utskrift med imponerende resultater. Falske kassetter gir ingen forsikring på kvalitet eller ytelse.

Alltid pålitelig

Originale HP-kassetter har en historie  av 20 års forskning og produktutvikling. Unngå lekkasje og gjørmete utskrifter, ofte som følge av bruk av falske patroner.

HP support

Med originale HP-kassetter følger en eksepsjonell HP support, service og garanti. Bruk originale HP-kassetter – så er du sikret alle fordelene!

Legg igjen en kommentar